liveblog | 25 april

Auto botst tegen boom • scooter aangereden

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 25 april, 21:12 uur
21:12

Automobilist botst tegen boom

Op de Deelenseweg in Arnhem is donderdagavond een auto tegen een boom gebotst. De bestuurder raakte daarbij gewond.
Door de klap eindigde een wiel tientallen meters verder en de weg lag vol met brokstukken. Volgens een 112-correspondent ter plaatse is het onduidelijk of de automobilist onder invloed was van alcohol of drugs. Wel is een politieagent met de bestuurder mee naar het ziekenhuis en zal de auto nader onderzocht worden.
In Arnhem is donderdagavond een auto tegen een boom gebotst.
© Persbureau Heitink
19:00

Gewonden bij ongeval

Bij een ongeval in Buurmalsen zijn donderdagmiddag twee gewonden gevallen. Het ging rond 16.45 uur mis op de kruising van de Rijksstraatweg (N833) en de Oude Hoevenseweg. Volgens een 112-correspondent werden twee personen op een scooter aangereden door een auto die afsloeg.
Beide slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto en scooter raakten door de botsing beschadigd.
De scooter belandde in de berm
© Persbureau Heitink
18:00

Meerdere gewonden bij steekpartij

In Duiven heeft donderdagmiddag een ernstig steekincident plaatsgevonden. Hierbij raakten meerdere personen gewond. Dat meldt de politie.
17:09

Explosief gevonden in Arnhem

Bij een woning aan het Adorppad in de Arnhemse wijk Vredenburg, is donderdagmiddag een explosief gevonden. Dat meldt de politie. Die kwam samen met de brandweer en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) ter plaatse.
Ook de EOD kwam ter plaatse
© Persbureau Heitink
16:22

File door ongeluk met vrachtwagen

Een ongeluk met een vrachtwagen zorgt voor een lange file op de A12. Vanaf Duiven zijn twee rijstroken dicht, wat voor 7 kilometer stilstaand verkeer zorgt. Tussen Arnhem en de Duitse grens is de vertraging 40 minuten.
De beschadigde auto moet worden afgesleept.
© Jordi Deckert
14:34

Auto brandt uit langs snelweg

Langs de A28 woedde donderdagmiddag een autobrand. Het voertuig is door de vlammen volledig verwoest. De getroffen auto stond geparkeerd bij tankstation 't Loo, ter hoogte van Wezep.
De auto ging volledig in vlammen op.
© Stefan Verkerk / News in Beeld