liveblog | 9 mei

Geweldsincident Apeldoorn • auto belandt in sloot

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 9 mei, 22:15 uur
donderdag 9 mei
22:15

Geweldsincident Apeldoorn

Hulpdiensten kwamen donderdagavond ter plaatse voor een geweldsincident aan de Sperwerlaan in Apeldoorn. Een jongen zou daarbij gewond zijn geraakt en wordt in de ambulance nagekeken, meldt een 112-fotograaf.
Hulpdiensten kregen volgens de fotograaf een melding van een steekpartij. “Ter plaatse bleek er een vechtpartij tussen meerdere jongeren te hebben plaatsgevonden. Een jongeman raakte daarbij gewond, onder andere aan zijn hoofd”, laat de fotograaf weten.
De politie neemt verklaringen op van getuigen en betrokkenen. Er is nog niemand aangehouden.
De politie is massaal ter plaatse aan de Sperwerlaan in Apeldoorn.
© Luciano de Graaf
21:28

Auto belandt in sloot

Een 78-jarige vrouw heeft donderdagavond een engeltje op haar schouder gehad. Toen ze de rotonde op Van Heemstraweg bij Zuilichem naderde, trapte ze in plaats van de rem het gaspedaal in, meldt een 112-verslaggever. Vervolgens ging de vrouw midden over de rotonde en belandde aan de andere kant in een sloot, waarbij ze ook nog een lantaarnpaal uit de grond reed.
De ‘hevig geschrokken’ vrouw is in de ambulance nagekeken, maar hoefde niet meer naar het ziekenhuis. Een berger komt de auto uit de sloot halen.
Een berger gaat de auto uit de sloot halen.
© Persbureau Heitink
19:30

Wasmachine in brand

De brandweer is donderdagavond in actie gekomen op het AZC-terrein aan de Graaf Ottolaan in Harderwijk. Een wasmachine in de gezamenlijke ruimte stond in brand.
De brandweer heeft de wasmachine naar buiten gebracht. Oorzaak van de brand is een technisch mankement, zegt een 112-verslaggever. De schade is beperkt gebleven.
De brandweer heeft de wasmachine naar buiten gebracht.
© Luciano de Graaf
19:20

Vrouw valt van fiets

Een vrouw is donderdagavond van haar fiets gevallen langs de N740 Deldensestraat tussen Neede en Diepenheim en is daarbij gewond geraakt. Ze is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, meldt een 112-verslaggever.
De vrouw fietste samen met haar gezin over het fietspad. Vervolgens kwam ze ongelukkig ten val en belandde in de berm. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.
De vrouw is na de val met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.
© Luciano de Graaf
18:10

Brommobiel van snelweg gehaald

Een brommobiel is donderdag aan het einde van de middag van de snelweg A1 bij Apeldoorn gehaald. In het voertuig zat een ouder echtpaar. Het is nog onduidelijk hoe de brommobiel op de snelweg belandde. Het voertuig wordt afgesleept door een berger.
In de brommobiel zat een ouder echtpaar.
© Persbureau Heitink
17:40

Auto vliegt in brand tijdens het rijden

Een auto is donderdagmiddag tijdens het rijden op de A12 bij Babberich in brand gevlogen. De inzittenden wisten het voertuig snel te verlaten en bleven ongedeerd, meldt een 112-verslaggever.
Hulpdiensten werden om 16.35 uur gealarmeerd voor een autobrand nabij een tankstation op die snelweg. De brandweer heeft de auto geblust. Het voertuig zal door een bergingsbedrijf worden afgesleept. Volgens de verslaggever gaan de mensen van de auto met vrienden hun weg vervolgen.
De brandweer blust de auto.
© Persbureau Heitink