Liemers / Gelderse Vallei

Hier sta je vandaag in de file

Foto ter illustratie.
© Pexels
DUIVEN - Mensen gaan weer de weg op op deze zonnige dag en dat zorgt voor files. Er staan meer dan 160 kilometers aan file in ons land waaronder een aantal in Gelderland. Hieronder lees je de actuele files.
Update: Inmiddels staat er enkel nog een file op de A12 in de richting van de Duitse grens naar Arnhem bij afrit Beek - Duiven. Er is sprake van stilstaand verkeer. Reizigers moeten rekening houden met een vertraging van 12 minuten.
Auto's vanuit het oosten naar Arnhem hebben pech. Er staat een file van 16 kilometer op de A12 vanaf de Duitse grens in de richting van Arnhem. De oorzaak is stilstaand verkeer. Bij Zevenaar bij knooppunt Velperbroek is er sprake van langzaam rijdend verkeer. Reizigers moeten rekening houden met meer dan 30 minuten extra reistijd.
Op de A12 in de richting van Arnhem staat bij afrit Wageningen Knooppunt Grijsoord een file van 3 kilometer met stilstaand verkeer.

Waterberg

Daarnaast is bij knooppunt Waterberg bij Renkum op de A50 een file van 6 kilometer met een extra reistijd van 10 minuten. De oorzaak is stilstaand verkeer.

Stroe

Op de A1 bij Stroe in de richting van Hoevelaken staat een file van 8 kilometer. De oorzaak is langzaam rijdend verkeer tot stilstaand verkeer. Automobilisten moeten daar rekening houden met een extra reistijd van 7 minuten.
Daarnaast staat er een file van 13 kilometer vanuit Amersfoort in de richting van Apeldoorn met een extra tijd van 21 minuten. De oorzaak is stilstaand verkeer.

Nijmegen

Reizigers in de richting van Nijmegen op de A73 bij Maasbracht moeten rekening houden met een file van 11 kilometer. Daar is sprake van langzaam rijdend tot stilstaand verkeer. Houd rekening met een vertraging van een kwartier.